Se încarcă ...

0

Formatori, experți

Autorii conținutului cursurilor disponibile pe această platformă sunt formatori cu expertiză în domeniile: achiziții publice, etică și prevenirea corupției și fraudei, buna guvernanță și protecția drepturilor si libertăților.  Acestia sustin activități de formare în colaborare cu Institutul European din România, atât la sală (în format fizic) cât si online și lucrează în mod activ pe domeniile în cauză.

 

Alina Brustureanu

Alina Brustureanu este formator şi consultant cu experienţă de peste 15 ani în domeniul achiziţiilor publice, participând la numeroase proiecte adresate administraţiei publice centrale şi locale. De asemenea, ea a desfăşurat activităţi de formare având ca tematici managementul contractelor, prevenirea neregulilor şi fraudelor, conflictele de interese şi incompatibilităţi. Colaborarea ei cu IER a început în anul 2010, ȋn cadrul unor cursuri tematice privind achiziţiile publice. Această activitate a fost continuată din anul 2011, prin participarea ei în calitate de formator principal la cursuri acreditate pentru ocupaţia Expert achiziţii publice.

 

Cristian Ducu

Cristian Ducu este expert in Etică, Conformitate, Anti-corupție și Sustenabilitate în cadrul Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics și președinte al European Ethics & Compliance Association. Din 2007, el lucrează în calitate de consultant extern în Etică & Conformitate cu diverse tipuri de organizații și domenii de activitate. De asemenea, Cristian este implicat în activități de advocacy privind integritatea în sectorul public și în cel privat, scrie în mod regulat pe teme de etică și, pentru o vreme, a predat cursuri specializate de Etică Aplicată în mai multe facultăți din Universitatea din București, respectiv SNSPA.
Pentru mai multe detalii despre Cristian, puteti vizita urmatoarele link-uri:
www.linkedin.com/in/cristianducu/ 
www.cristian-ducu.ro

 

Codru Vrabie

Codru Vrabie este trainer și consultant în domeniul bunei guvernări, cu preocupări privind politicile publice și reformele în justiție și administrație. De-a lungul timpului, Codru a colaborat la redactarea mai multor proiecte de lege, dintre care cca. 20 au fost deja adoptate—unul dintre ele a devenit Legea 571/2004, acum înlocuită de Legea 361/2022. Între 2007-2012, Codru a fost reprezentantul organizațiilor societății civile în Consiliul Național de Integritate. Din 2010, Codru este implicat în programul de instruire Lideri pentru Justiție; din 2017, acest program este replicat și în Republica Moldova, sub denumirea LEAD.
Pentru mai multe detalii despre Codru, puteti vizita urmatoarele link-uri:

www.linkedin.com/in/cvrabie 
www.codruvrabie.eu/about