0

Se încarcă ...

Numele formatorului

Cristian Ducu - Codru Vrabie

Categorie

Prevenirea și combaterea corupției

Recenzii

4.8 (21 Evaluare)

Cerințe de curs

Dacă te înscrii pentru următorul curs online, te rugăm asigură-te că ai un computer care are anumite cerinţe minime tehnice:

TABLETE

Cursul nostru a fost conceput să funcţioneze cel mai bine pe: - iPad 2, iPad 3, iPad Air, iPad Mini - tablete Android cu ecran mare, precum: Galaxy Tab S 10.5, Galaxy Tab Pro 10.1, Galaxy Tab 4 10.1, Galaxy Tab Note 10.1, Google Nexus 9.

Cursul poate fi completat şi pe tablete cu ecran mai mic, dar experienţa utilizatorului nu va fi aceeaşi. Cursul nu este conceput să fie parcurs pe smartphone. NAVIGATORI Pe MacOs se acceptă versiuni actualizate Chrome sau Safari. Pe Windows sau Linux se acceptă versiuni actualizate Chrome, Firefox and Internet Explorer 11. Pe iPad se acceptă versiuni actualizate Chrome şi Safari. Pe tabletele Android se acceptă versiunea actualizată Chrome.

CONEXIUNE LA INTERNET

Cursul nostru utilizează multe videoclipuri, de aceea recomandăm o conexiune minimă la Internet de 0.5 Mbps.

Descrierea cursului

Obiectivele cursului

Obiectivul principal al acestui curs este acela de a vă ajuta să înțelegeți cadrul conceptual, legal și instituțional în care prevenirea și combaterea corupției și a fraudei în organizații devin cu adevărat eficace și nu rămân niște cuvinte simple scrise într-un document aprobat, de nevoie, de către echipa de management. Orientarea principală a acestui curs este mai ales pentru prevenirea acelor comportamente indezirabile care pot afecta organizațiile.

Studiile privind frauda în organizație arată adeseori că astfel de practici se corelează pozitiv cu alte tipuri de comportament incorect și, prin urmare, eforturile de prevenire și combaterea fraudei nu se pot disocia de eforturile care privesc celelalte comportamente incorecte. Ca atare, cursul va urmări această abordare și nu explicarea unui cadru general de reglementare anticorupție și antifraudă. Altfel spus, nu vom face lectură și interpretare de text de legi.

Obiectiv specific

La finalul acestui curs, participanții vor ști:

Să folosească limbajul tehnic privind integritatea în sectorul public, distingând între corupție, fraude, nereguli, delicte și erori.

Să identifice interesele financiare ale UE în propria instituție.

Să identifice riscurile și vulnerabilitățile asociate corupției și fraudei.

Să construiască în linii mari un sistem integrat de prevenire a corupției și fraudei.


Certificatul de participare

Certificatul va fi emis în mod automat la finalizarea cursului. Suplimentul descriptiv care însoțește certificatul va fi transmis de către echipa de proiect pe adresa de mail indicată la înregistrare.

Curriculum curs

1 Disclaimer
3 minute


2 Disclaimer
3 minute


3 Bine ați venit la curs
2 minute